Escape the bomb

Kies Escape The Bomb voor een actief bedrijfsuitje vol spanning, puzzelen en teambuilding!

Escape the bomb is een indoor game. Geen fun tijdens jullie bedrijfsuitje maar serious business! Er is namelijk zojuist een bericht binnengekomen dat er een bom is geplaatst binnen op deze locatie. Deze zal over precies 1 uur tot ontploffing worden gebracht en dit zal desastreuze gevolgen hebben voor Eindhoven en haar inwoners. Aan jullie de taak om de bom op te sporen en onschadelijk te maken!

Voor deze game worden jullie opgedeeld in teams. Ieder team ontvangt een koffer met daarin aanwijzingen, raadsels en puzzels. Het oplossen hiervan zal jullie leiden naar de locatie van de bom. Zijn jullie op tijd om Eindhoven te redden van de ondergang? Het team dat als eerste de bom bereikt en onschadelijk maakt, wint het spel en zal daardoor rijkelijk beloond worden. Na afloop van de game is er de ruimte om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Escape the bomb kan vergeleken worden met een escape room maar er zijn wel degelijk verschillen. In tegenstelling tot een escape room waarbij je met maximaal 8 personen per kamer kan deelnemers, kan deze game ook met grotere groepen worden gespeeld. Daarnaast strijden jullie bij Escape the bomb met verschillende teams tegen elkaar in dezelfde ruimte: dus naast alle teambuilding elementen ontstaat er ook nog eens een spannende, competitieve strijd met je collega’s. Ideaal voor een een actief bedrijfsuitje in Eindhoven! Ten slotte is deze game niet locatie gebonden. WRK events maakt gebruik van een vaste ruimte in het centrum van Eindhoven maar de game kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie zoals bij jullie op kantoor of in een vergaderzaal.

Dus zijn jullie op zoek naar een actieve invulling van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven vol spanning en teambuilding? Dan is Escape the bomb dé activiteit voor jullie!

Duur: ca. 1,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 1 consumptie p.p.
Locatie
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
€ 16,00.-

per persoon

escape game eindhoven