Foto Mystery Puzzeltocht

Zijn jullie op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Eindhoven voor een leuke prijs? Ontdek dan de unieke plekken van Eindhoven tijdens de Foto Mystery Puzzeltocht!

Voor de foto mystery tocht worden jullie ontvangen door de spelleider in het centrum van Eindhoven. Na een korte uitleg, wordt de groep in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden. Ieder team ontvangt een tasje met alle benodigdheden. De tocht leidt jullie door het centrum van de stad waarbij jullie Eindhoven eens van een hele andere kant bekijken. Door de foto’s word je (zicht) gestuurd naar plekken waar je ook als bekende van de stad nieuwe dingen zult ontdekken. Naast diverse vragen en leuke weetjes, is er ook nog een bonusopdracht waarbij jullie detailfoto’s zullen moeten spotten tijdens de gehele route. En leuke foto opdrachten die je op elk gewenst moment tijdens de route kunt uitvoeren. De tocht zelf duurt ruim 2 uur. Na afloop van de tocht verzamelen jullie weer op de start locatie en onder het genot van een lekker drankje zal het winnende team bekend worden gemaakt.

Hebben jullie interesse om de foto mystery puzzeltocht te boeken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. De puzzeltocht is ook te combineren met een diner. Voor meer informatie over dit arrangement voor jullie bedrijfsuitje klik hier:Puzzeltocht en diner Arrangement

Duur: ca. 3 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 14,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 1 consumptie p.p.
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
€ 16,50.-

per persoon

puzzeltocht eindhoven