Jongens tegen de meisjes

Kies deze game om de strijd tussen de dames en de heren voor eens en voor altijd uit te vechten. Welk geslacht komt als sterkste uit de strijd? Zijn het de mannelijke of vrouwelijke collega’s? Kom er achter tijdens jullie teamuitje!

De Jongens tegen de meisjes ook wel bekend van de Nederlandse televisie, waarin twee teams de eeuwige strijd tussen mannen en vrouwen met elkaar aan gaan.

Tijdens deze game krijgen beide teams verschillende vragen, stellingen, dilemma’s en hilarische opdrachten voor hun kiezen. Wie weet er meer van het andere geslacht? Willen jij en je collega’s wel eens weten of multitasken een mythe is? Het team dat de meeste punten weet binnen te halen wint een leuke prijs, maar het voornaamste is natuurlijk de eeuwige faam! Wie van jullie weet het meeste over het andere geslacht? Zijn dat de heren of toch echt de dames?

Zijn jij en je collega’s klaar om deze eeuwige strijd aan te gaan? Dan is de Jongens tegen de meisjes dé game voor jullie personeelsuitje. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 13,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 12,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Locatie
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven of op een eigen locatie.
€ 16,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven