Popquiz dinerspel

Kies het popquiz dinerspel voor een muzikaal en culinair bedrijfsuitje in Eindhoven

Bij de popquiz draait het helemaal om muziek. Van de jaren 80 tot de hedendaagse muziek en van de Nederlandse meezingers tot grote internationale hits van Britney Spears, Michael Jackson en Madonna. Tijdens deze quiz gaan jij en je collega’s de strijd met elkaar aan. Welk team heeft de meeste muziekkennis is huis, wordt bekroond als winnaar en gaat er vandoor met die felbegeerde prijs? Ontdek het tijdens deze gezellige quiz!

De quiz bestaat uit 8 verschillende rondes en niet te vergeten, een spannend finalespel! De rondes bestaan onder andere uit quizvragen, liedjes raden, Hollandse hits afmaken, lyrics raden en nog veel meer! In elke ronde kunnen er punten worden verdiend. Het team met de hoogste score gaat naar huis met een leuke prijs.

Bij het popquiz dinerspel wordt de quiz in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Popquiz deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Popquiz deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het popquiz dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het popquiz dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

pubquiz eindhoven