Wie is de mol dinerspel

Kies het Wie is de mol dinerspel voor een avondvullend bedrijfsuitje vol leugens, bedrog en heel veel plezier!

Wie is de mol is al jarenlang een populaire activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven en niet zonder reden: het is een ontzettend leuk spel om te spelen met je collega’s! Bij het wie is de mol dinerspel worden jullie ontvangen op een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven. Jullie worden verdeeld in teams welke tegen elkaar gaan strijden in verschillende opdrachten. Met de opdrachten kunnen de teams mollengeld verdienen en het team met het meeste geld aan het einde van het spel, wint het spel! MAAR, in ieder team bevindt zich 1 mol wiens taak het is om de opdrachten van zijn team zo onopvallend mogelijk te saboteren. Een hilarisch spel waarbij iedereen elkaar verdenkt en je alleen maar zeker bent van je eigen rol.

Bij het Wie is de mol dinerspel wordt de quiz in 3 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur uitleg + wie is de mol deel 1
17.45 – 18.30 uur voorgerecht
18.30 – 19.15 uur wie is de mol deel 2
19.15 – 20.15 uur hoofdgerecht
20.15 – 21.00 uur wie is de mol deel 3 + afsluiting
21.00 – 21.30 uur nagerecht

Het wie is de mol dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het Wie is de mol dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

dinerspel eindhoven