Workshop Karikatuur

Kies de workshop karikatuur tekenen voor een creatief en hilarisch bedrijfsuitje in Eindhoven!

Zijn jullie op zoek naar een creatieve workshop voor jullie bedrijfsuitje waarbij er ook flink gelachen mag worden? Dan is de workshop karikatuur tekenen echt iets voor jullie!

Deze creatieve workshop wordt begeleid door een professionele karikatuurtekenaar. Na de ontvangst met koffie en thee starten we met een korte introductie over het ontstaan van het karikatuur tekenen. Daarna volgt een uitleg over het materiaal en kleurgebruik, de basisbegrippen, de verschillende stijlen en krijgen jullie tips en trucs. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Daarna is het al snel tijd om zelf aan de slag te gaan! Er worden gedurende de workshop verschillende luchtige opdrachten gegeven waarbij de tekenaar steeds rondloopt om aanwijzingen te geven. In iedere opdracht ligt de focus weer op een ander onderdeel van het karikatuur tekenen. Na een aantal ‘oefenrondes’ is het uiteraard tijd dat jullie elkaar eens grondig te bestuderen en vereeuwigen…

De workshop karikatuur tekenen is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje in Eindhoven. Om elkaar als collega’s goed aan te vullen, moeten jullie immers elkaars zwakke kanten durven zien en benoemen. Dus kies voor de workshop karikatuur tekenen en bekijk je collega’s eens op een andere manier!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 27,50 p.p. excl. BTW
Incl.: Begeleiding door een professionele karikatuurtekenaar wie is aangesloten bij En Profil (vereniging van professionele portret artiesten)
Materialen
Locatie: Kan plaatsvinden op iedere locatie. Indien wij de locatie verzorgen, wordt er € 5,- p.p. extra in rekening gebracht. Inclusief 2 consumpties p.p.
€ 27,50.-

per persoon

workshop karikatuur tekenen