Kies een dinerspel voor een avondvullend bedrijfsuitje!

Kies een dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven en verras je collega’s met een avond lang quizzen en culinair genieten

Dinerspellen zijn helemaal hot! En dat begrijpen wij maar al goed want jij en je collega’s zijn de hele avond onder pannen. Een dinerspel duurt ca. 4,5 a 5 uur waarbij jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, afgewisseld met een quiz naar keuze. Het dinerspel wordt verzorgd in een aparte ruimte bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven. Het programma ziet er als volgt uit (starttijd in overleg):

17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur quiz deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur quiz deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Twijfel je welk dinerspel het beste past bij jullie personeelsuitje? Hieronder hebben we een top 5 met dinerspellen voor je op een rijtje gezet:

1. Ik hou van Holland dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
Gezellig met je collega’s samen quizzen over ons eigen kikkerlandje: een feest van herkenning! De quiz wordt tussen de gangen door gespeeld en daarmee is het een avondvullend programma.

2. Wie is de Mol dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
Tussen de gangen door spelen jullie in teams opdrachten tegen elkaar. In ieder team bevindt zich een mol wiens taak het is de opdrachten te saboteren. Ontdek jij welke collega de mol is tijdens jullie personeelsuitje?

3. Ranking the company dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
Een activiteit waarbij je je collega’s beter leert kennen? Bij deze game leveren jullie zelf de input dus persoonlijker wordt het niet. Teambuilding op een informele en gezellige manier!

4. Minute to win it dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
Bij Minute to win it gaan jullie opdrachten uitvoeren welke binnen 1 minuut moeten worden voldaan. Lachen, gieren, brullen met collega’s tijdens deze opdrachten, wordt afgewisseld met gezellig samen dineren.

5. Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
Ideaal voor personeelsuitje met een gemengd gezelschap: het pubquiz dinerspel. Dit is beslist geen IQ test want met hele uiteenlopende onderwerpen, is de kennis van iedere deelnemer erg waardevol!

Heb je interesse in een dinerspel voor jullie bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander zakelijk uitje in Eindhoven? Hier vind je een totaal overzicht van alle dinerspellen: overzicht dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven