Tips voor een origineel eindejaarsuitje

Kies een originele activiteit voor jullie eindejaarsuitje in Eindhoven!

quiz bedrijfsuitje eindhovenDe zomer is voorbij en de winter is in aantocht, tijd om te starten met de organisatie van het eindejaarsuitje. Ben jij dit jaar aan de beurt om het eindejaarsuitje te organiseren en wil je je collega’s verrassen met een originele activiteit? Dan ben je hier aan het juiste adres! Speciaal voor jou zetten wij onze top 3 van activiteiten op een rijtje welke ideaal zijn voor een onvergetelijk eindejaarsuitje in Eindhoven.

1. Dinergame Eindhoven
De dinergames zijn zeer populair als invulling van een bedrijfsuitje en zelfs nummer 1 als het gaat om eindejaarsuitjes. Bij een dinergame wordt een quiz of spel gecombineerd met een 3-gangen keuzediner. Dus de competitieve gezelligheid van een quiz of game wordt gecombineerd met lekker eten en borrelen met collega’s. Dit alles vindt plaats in een aparte ruimte van een horeca locatie dus jullie zijn niet afhankelijk van het weer en iedereen zit behaaglijk warm.

2. Escape the bomb Eindhoven
Deze game is ideaal voor een eindejaarsuitje met een klein budget. De game is afgeleid van de populaire escape rooms met het grote verschil dat het te spelen is met grotere groepen, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden in een en dezelfde ruimte. Escape the bomb wordt verzorgd in een duistere kelder in het centrum van Eindhoven. Daar aangekomen krijgen jullie de taak om binnen 1 uur de bom te vinden en onschadelijk te maken. Spanning en sensatie! Uiteraard is het mogelijk om na deze game gezellig met collega’s te gaan dineren.

3. Workshop bonbons maken Eindhoven
Als we denken aan eindejaarsuitjes en kerst uitjes dan denken we aan gezellig samen eten en drinken. En wat is er nou leuker dan om met collega’s een heerlijke culinaire workshop te doen? Bij de workshop bonbons maken gaan jullie zelf bonbons maken en vullen en daarnaast maken jullie ook pindarotsjes en flikken: kortom meer dan voldoende zodat iedereen lekker kan snoepen tijdens de workshop én een vol bonbonsdoosje mee naar huis kan nemen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een eindejaarsuitje of kerstuitje in Eindhoven? Het totale activiteitenaanbod vind je hier: overzicht eindejaarsuitjes Eindhoven