Escape diner

Kies het escape diner voor een bedrijfsuitje vol spanning, teambuilding en gezelligheid!

Organiseer jij dit jaar het personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje en zoek je een avondvullend programma waar een teambuilding activiteit wordt gecombineerd met gezellig samen dineren? Dan is het escape diner zeker een goed idee!

Als jullie kiezen voor het escape diner als invulling van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven dan worden jullie ontvangen bij een sfeervol eetcafé midden in het centrum van Eindhoven. Daar starten jullie met het voorgerecht. Na het voorgerecht worden jullie meegenomen naar de kelderruimte want daar is een video binnen gekomen van een psychopaat waarin hij vertelt dat er bomb is geplaatst. Dus alles staat ineens op scherp! De groep wordt in teams verdeeld en aan hen de taak om de bom te ontmantelen. Door het uitvoeren van opdrachten, oplossen van sommen en mysteries en teamwork komen jullie steeds een stapje dichterbij de bom en het redden van Eindhoven en haar inwoners! Het team dat erin slaagt om de bom op tijd te ontmantelen wint het spel en daarmee eeuwige roem en een mooie prijs.

Bij het escape diner wordt het spel opgedeeld in 2 delen welke worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 18.00 uur ontvangst + voorgerecht
18.00 – 18.45 uur Spel deel 1
18.45 – 19.30 uur hoofdgerecht
19.30 – 20.00 uur Spel deel 2
20.00 – 20.30 uur nagerecht

Voor het escape diner werken we samen met een vast eetcafé in het centrum van Eindhoven. Heb je interesse in het escape diner voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons alle informatie wat betreft de mogelijkheden.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 33,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Spelleider
Gebruik spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 35.-

per persoon

escape game eindhoven