Kerstborrel + pubquiz

Sluit het jaar feestelijk af met het kerstborrel en pubquiz arrangement!

Zoek je een leuke activiteit voor een feestelijk bedrijfsuitje om 2018 mee af te sluiten? Dan is het kerstborrel met pubquiz arrangement zeker een aanrader!

Bij het kerstborrel en pubquiz arrangement worden jullie ontvangen in een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven. Jullie starten dan meteen met de borrel zodat iedereen de tijd heeft om elkaar te begroeten en gezellig bij te kletsen. Daarna is er eventueel de mogelijkheid voor het bedrijf om een korte presentatie te geven. Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat beamer, scherm en microfoon voor jullie klaarstaat. Als het ‘officiële gedeelte’ is afgesloten, wordt de groep in teams verdeeld. De teams gaan met elkaar de strijd aan tijdens de pubquiz, voor de gelegenheid helemaal in Kerst stijl. De pubquiz duurt ongeveer een uur en bestaat uit 5 rondes. De rondes die aan bod komen zijn: een afbeeldingenronde, vragenrondes en een muziekronde. Het is eventueel mogelijk om 1 ronde te vervangen door een gepersonaliseerde vragenronde. In iedere ronde kunnen de teams punten verdienen en het team dat na 5 rondes de meeste punten heeft verdiend, wint het spel en daarmee eeuwige roem en een mooie prijs. Na afloop van de quiz hebben jullie nog ongeveer een uur om gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker drankje.

Kortom: ben je nog een op zoek naar een leuke invulling van de kerstborrel of een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van het kerstborrel en pubquiz arrangement! Dit arrangement is te boeken in november of december 2018.

Duur: ca. 3 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 27,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 25,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 23,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 3 uur onbeperkt fris/bier/wijn
Locatie
Pubquiz
Begeleiding
Prijs voor het winnende team
€ 27,50.-

per persoon

quiz bedrijfsuitje eindhoven