Nieuwjaarsborrel + pubquiz

Met het nieuwjaarsborrel en pubquiz arrangement gaan jullie 2019 zeker knallend van start!

Willen jullie graag 2019 starten met een nieuwjaarsborrel of staat er een bedrijfsuitje in Eindhoven op de planning voor januari of februari 2019? Dan is het nieuwjaarsborrel met pubquiz arrangement zeker een aanrader!

Bedrijven kiezen er vaak voor om een bedrijfsuitje in de vorm van een nieuwjaarsborrel te organiseren om samen te proosten op het nieuwe jaar, nieuwe medewerkers voor te stellen of om nieuwe plannen te presenteren. Speciaal voor dit soort bedrijfsuitjes biedt WRK events het nieuwjaarsborrel met pubquiz arrangement. Hierbij worden jullie ontvangen in een gezellig horeca locatie in het centrum van Eindhoven. Jullie starten dan meteen met de borrel zodat iedereen de tijd heeft om elkaar te begroeten en gelukkig nieuwjaar te wensen. Daarna is er eventueel de mogelijkheid voor het bedrijf om een korte presentatie te geven. Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat beamer, scherm en microfoon voor jullie klaarstaat. Als het ‘officiële gedeelte’ is afgesloten, wordt de groep in teams verdeeld. De teams gaan met elkaar de strijd aan tijdens de pubquiz. De pubquiz duurt ongeveer een uur en bestaat uit 5 rondes. De rondes die aan bod komen zijn: afbeeldingenronde, 2 vragenrondes en 2 muziekrondes. Het is eventueel mogelijk om 1 ronde te vervangen door een gepersonaliseerde vragenronde. In iedere ronde kunnen de teams punten verdienen en het team dat na 5 rondes de meeste punten heeft verdiend, wint het spel en daarmee eeuwige roem en een mooie prijs. Na afloop van de quiz hebben jullie nog ongeveer een uur om gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker drankje.

Kortom: ben je nog een op zoek naar een leuke invulling van de nieuwjaarsborrel of een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van het nieuwjaarsborrel en pubquiz arrangement! Dit arrangement is te boeken in januari of februari 2019.

Duur: ca. 3 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 27,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 25,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 23,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 3 uur onbeperkt fris/bier/wijn
Locatie
Pubquiz
Begeleiding
Prijs voor het winnende team
€ 27,50.-

per persoon

nieuwjaarsborrel