Crazy 88

De citygame Crazy 88 is een knotsgekke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven: lol gegarandeerd!

Crazy 88 in een notendop: In 1,5 uur kom je met collega’s in de meest vreemde en onverwachte situaties waarbij er veel gelachen zal worden en uiteraard wordt alles op camera vastgelegd!

Bij crazy 88 wordt de groep in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden. Ieder team ontvangt van ons een lijst met daarom 88 ‘crazy’ opdrachten. De teams krijgen ieder 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en dit vast te leggen op camera. Hoe gekker de opdracht, hoe meer punten er te verdienen zijn. De teams mogen dus lekker creatief aan de slag en worden getriggerd om out of the box te denken.

Na afloop verzamelen de teams weer op de startlocatie. Daar worden de camera’s ingenomen door de spelleider. Terwijl jullie napraten onder genot van een drankje, kijkt de spelleider de opdrachten na. Het team dat uiteindelijk het meeste punten heeft verdiend met de opdrachten, wint het spel en daarmee het ‘crazy’ prijzenpakket! Enkele dagen na afloop van het bedrijfsuitje ontvangen jullie alle foto’s en filmpjes via wetransfer: een leuke tastbare herinnering aan een te gekke dag!

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje gericht op creativiteit, teambuilding, activiteit en heel veel lol? Dan is de citygame crazy 88 zeker iets voor jullie!

De opdrachten zijn lekker gek maar uiteraard wel gepast voor een uitje met collega’s.

Duur: ca. 2,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 20,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 18,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 17,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 15,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 2 consumpties p.p.
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
cd met foto’s
digitale versie van de foto’s
€ 20,00.-

per persoon

crazy 88 bedrijfsuitje