Referenties

Jumbo – Escape the bomb in het Jumbo filiaal Ons uitje is erg positief bevallen en het was een leuk activiteit. Ik heb niemand gesproken die het minder heeft ervaren. Complimenten en bedankt voor de activiteit.
Severinus – Minute to win it dinerspel Wij hebben een super avond gehad. De spellen waren leuk om te doen, iedereen heeft enorm genoten
Brabantzorg – Foute bingo dinerspel Iedereen vond het erg geslaagd. Ik heb gezien dat jullie nog veel meer leuke dingen organiseren. Ga jullie zeker aan aanbevelen bij andere en volgend jaar mag ik het weer organiseren dus wie weet.
KC de Springplank – Workshop popart Het was geweldig, we vonden het echt allemaal heel leuk om te doen, de sfeer die jullie neerzetten is erg leuk, goed verzorgd en heel gezellig. We hebben allemaal leuke schilderijtjes gemaakt en het heeft ons heel erg geïnspireerd. Het zal voor vele van ons zeker niet de laatste keer zijn dat we een schilderijtje maken op deze manier.Ik zal je facebook pagina liken en ik werk ook nog op een andere school, dus wie weet tot ergens in de toekomst!
Hockeyvereniging – Lipdub Wij vonden het een hartstikke geslaagde middag! Echt iedereen was super enthousiast en Willem- Jan deed het top! We hebben een hele gezellige en leuke dag gehad! Ik zal een positieve recensie achterlaten op jullie FB pagina :) De lipdub mag naar dit mailadres gestuurd worden, ik zal hem doorsturen naar de rest van het team. Nogmaals heel erg bedankt voor de goed georganiseerde en gezellige middag!
Avanade Belgium – Lipdub Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Ik denk dat iedereen aanvankelijk niet goed wist wat te verwachten, maar dat men al snel helemaal enthousiast was om hun eigen scenario perfect uit te voeren. Wij kijken enorm uit naar de DVD!
Particulier – Lipdub Wij vonden het een hartstikke geslaagde middag! Echt iedereen was super enthousiast en Willem- Jan deed het top! We hebben een hele gezellige en leuke dag gehad! Ik zal een positieve recensie achterlaten op jullie FB pagina :) De lipdub mag naar dit mailadres gestuurd worden, ik zal hem doorsturen naar de rest van het team. Nogmaals heel erg bedankt voor de goed georganiseerde en gezellige middag!
KC de Springplank- Workshop popart schilderen het was geweldig, we vonden het echt allemaal heel leuk om te doen, de sfeer die jullie neerzetten is erg leuk, goed verzorgd en heel gezellig. We hebben allemaal leuke schilderijtjes gemaakt en het heeft ons heel erg geïnspireerd. Het zal voor vele van ons zeker niet de laatste keer zijn dat we een schilderijtje maken op deze manier. Ik zal de facebook pagina liken en ik werk ook nog op een andere school, dus wie weet tot ergens in de toekomst!
Gemeente Veldhoven- Moorddiner Ook wij vonden het gezellig! Iedereen heeft genoten en ik heb niets vernomen dat een collega het niet leuk vond. Dus wat mij betreft geslaagd ! Ik zal eens navragen voor foto’s, maar volgens mij zijn er niet veel foto’s gemaakt!
Bedrijfsuitje COA- Jongens tegen de meisjes We vonden het hartstikke leuk en gezellig. Iedereen was ook weg van jou :-) . Je deed het erg leuk en spontaan en gezellig. Het paste bij onze clubje. Jij ook ontzettend bedankt voor een gezellige middagje. We hebben onze manager ermee gebaad. :-)
Teamuitje UWV- Escape the bomb Ik heb alleen maar leuke reacties ontvangen, dus bedankt voor de gezellige en geslaagde middag! Zou je misschien de groepsfoto van ons kunnen doormailen, deze willen we laten afdrukken. Alvast bedankt!
Particulier- Crazy 88 + Foute bingo Wij hebben een hele leuke dag gehad, super bedankt daarvoor!! We vonden zowel de crazy 88 als de foute bingo erg leuk om te doen. Ik heb net de foto’s al bekeken via We transfer, erg leuk zijn ze geworden! die komen goed van pas voor een leuk fotoboekje. Mochten we weer een feestje hebben zullen we zeker nog eens terugkomen. Nogmaals erg bedankt voor de leuke dag ;)
Bedrijfsuitje Huisartsenpraktijk van Mil, van Osch en van Kempen- Workshop popart Wij vonden het ook een erg leuke en geslaagde workshop. We zijn heel blij met het resultaat. Ik zal een foto op jullie facebook plaatsen. Bedankt en wie weet tot volgend jaar.
Personeelsuitje Valid Holding B.V.- Wie is de Mol dinerspel Bedankt voor de goede begeleiding en zeer gezellige avond vrijdag. Ik heb vele leuke reacties gekregen op het spel en het eten. De afwisseling hiertussen werd als zeer positief ervaren. We zullen zeker nog eens aan jullie denken wanneer we weer een teamuitje organiseren. Nogmaals dank.
Bedrijfsuitje Engie services Zuid- Ik hou van Holland dinerspel Ikzelf en ook de anderen hebben een hele leuke dag gehad. Super goede reacties gehad op het dinerspel, en ook het eten daarna, was dus een goede keuze dit met jullie te doen. Ook hartelijk dank voor de verzorging van onze activiteit. Ik zal eens op zoek gaan naar de foto’s bij deze en gene en eens kijken of we deze kunnen publiceren op jullie facebook. Hopelijk tot ziens voor een ander evenement.
Teamuitje Kruidvat- Escape the bomb We hebben het erg naar ons zin gehad. Het was voor iedereen de eerste keer in een ‘escape room’, maar we vonden het erg leuk om te doen. Zelfs de twee dames die in eerste instantie niet mee wilden vanwege angst om opgesloten te zitten of claustrofobie vonden het heel erg leuk en waren blij dat ze toch mee waren gegaan. Mijn collega’s en ik waren allemaal enthousiast en vonden het vooral leuk om samen te puzzelen en de raadsels op te lossen. We vonden het alleen jammer dat het geen groepje gelukt was om de kluis te kraken en dat we Eindhoven helaas niet hebben kunnen redden van de bom. Al zaten we er met zijn allen wel heel dichtbij.We hebben gisteren en vandaag nog nagepraat en met elkaar besproken welke antwoorden we hadden en we kwamen erachter dat we vaak veel te moeilijk aan het denken waren. Er waren heel vaak wat Ohja, momenten. Nogmaals bedankt voor je begeleiding van Escape the Bomb! We vonden het allemaal erg leuk om te doen.
Personeelsuitje Nutricia- Ranking the company dinerspel Mijn collega’s en ik hebben een super gezellige avond gehad. We zijn altijd bloedfanatiek…,maar dat heeft Lotje wel ervaren ;-) Het eten was ook erg lekker. Bedankt voor de goede zorgen!
Teamuitje Coppens dierenvoeding – Moorddiner Het was erg gezellig en ik heb veel positieve reacties ontvangen. Ook complimenten naar jou toe om deze mannen in toom te houden ;)
Afdelingsuitje Elkerliekziekenhuis Helmond – Workshop karikatuur tekenen Ik had nog willen mailen om te bedanken, maar kom er nu pas aan toe. Angelique en ik vonden het kei leuk. En vrijdag en vandaag kregen we nog veel leuke reacties. Voor zover ik heb gehoord, vond iedereen het leuk. Men vond Will ook een aardige man die rustig over kwam en ook vakbekwaam. Wij vonden het erg gezellig en hebben veel gelachen. Ik zou ook zeker een dergelijke workshop aanraden als ik erom gevraagd werd.
Gerechtshof ‘s-Hertogenbosch – Wie is de Mol + quizdiner Ontzettend bedankt voor jullie organisatie gisteren. De reacties –ondanks het weer- zijn zeer enthousiast en positief. Het spel was een succes en ook de pubquiz. Willen jullie de mensen van Dzjengis Khan ook nog een keer bedanken voor de fantastische service. Mede dankzij jullie hebben wij een zeer geslaagd uitje gehad.
Bedrijfsuitje DELA – Wie is de Mol + diner We vonden het super geslaagd! Iedereen vond het geweldig, leuk en gezellig. Door de competitie krijg je echt een hele leuke en dynamische activiteit en dat is natuurlijk ook het doel.Dus helemaal goed en we weten jullie te vinden.
Personeelsdag Stedelijk College De reacties over de dag waren super. Alleen maar lovende woorden. De mensen hebben een heerlijke dag gehad en wij (de organisatie) ook. Jullie hebben het prima gedaan, chapeau. Nogmaals veel dank en wie weet tot een volgende keer.
Bedrijfsuitje van Berlo – Wie is de Mol We hebben er erg van genoten :-) Diverse collega’s hebben me jullie gegevens gevraagd om wellicht in ander gezelschap dit spel nog eens te spelen. Bedankt voor alle gezelligheid.
Bedrijfsuitje DUO – Lunch, Crazy 88, diner Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord, het was ook voor ons een zeer geslaagde dag. Twee keer lekker gegeten en een leuk middagprogramma! Ik zag dat je inmiddels de foto’s hebt doorgestuurd. Zal ze straks eens gaan bekijken. Groeten en bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Bedrijfsuitje BS de Talisman – Cocktails & tapas arrangement Wij hebben met z’n allen genoten! Het was zeer gezellig en eten was heerlijk en goed verzorgd. Wel had er misschien 1 extra tafel bij gemogen tijdens het cocktail shaken omdat we nu met 10 man een tafel stonden en dat wat krapjes was. Maar het was zeer leuk en voor herhaling vatbaar! Hartelijk dank voor alles!
Bedrijfsuitje Gemeente Eindhoven – Workshop karikatuur tekenen Ik heb van veel collega’s gehoord dat ze het een leuke middag hebben gevonden! Hij deed het op een leuke manier. En wie weet tot een volgende keer. Bedankt in elk geval.
Bedrijfsuitje Rabobank – Culinaire Puzzelproeverij De activiteit was geslaagd. Dit was ten eerste te danken aan de locaties voor het eten. Wij vonden de Oude Rechtbank het minste en de beide anderen heel goed en gelijkwaardig. Daartussen mogen de leuke gevarieerde opdrachten niet ontbreken. Namens ons hele team bedanken wij jou voor de organisatie en wellicht tot in de toekomst bij een andere activiteit.
Bedrijfsuitje Coöperatie VGZ – Puzzeltocht + diner Wij hebben een superleuke dag gehad donderdag 20 november. De ontvangst en de uitgezette puzzeltocht vond iedereen erg leuk. Het diner daarna was ook lekker en keurig verzorgt. Zeker een aanrader.
Bedrijfsuitje NXP Semiconductors N.V. – Kookworkshop tapas maken We hebben echt een hele leuke avond gehad. Iedereen was enthousiast, het eten was heel goed en gevarieerd en het is absoluut voor herhaling vatbaar. En de begeleiding van Cis van Abbe was ook prima in orde. Ik zal het in mijn omgeving aanraden mochten ze iets zoeken. Jij heel erg bedankt voor het regelen!
Bedrijfsuitje Apotheek de Ley – Ik hou van Holland We hebben een erg leuke avond gehad. Mijn collega’s hadden geen idee wat we gingen doen het was namelijk een verrassing. Het spel werd echter goed ontvangen en we hebben het erg leuk gehad.
Bedankt!!
Bedrijfsuitje Politie Oost-Brabant- Jongens tegen de Meisjes We vonden het een heel leuke game en hebben een gezellige tijd gehad!! Het was goed georganiseerd. Alleen jammer dat Lotje de antwoorden van tevoren met de mannen gedeeld heeft. Zo was het voor de vrouwen onmogelijk te winnen, maar gelukkig kunnen we goed tegen ons verlies ;).
Bedrijfsuitje Emiliusschool-Ik hou van Holland Ik hoor hier op school alleen maar positieve reacties. Bedankt en tot een volgende keer
Bedrijfsuitje Tempo Team-Ik hou van Holland Jaaaa, we hebben het super gehad! Veel gelachen, dus dat is altijd goed;) Iedereen vond het een leuke activiteit. Jullie ook dank namens ons, ook fijn dat we het zo hebben kunnen regelen allemaal. We promoten jullie zeker! Groetjes!
Bedrijfsuitje Kred`it Software-Pubquiz We hebben echt een super leuke dag!! En iedereen was heel enthousiast. Helaas liet de techniek ons wat in de steek bij de quiz, maar je collega en de kroeg medewerkster hadden het perfect opgelost!
Bedrijfsuitje ORO- Ontdek de Mol Het was super leuk! We hebben erg gelachen en Lotje deed het ook goed. Sorry voor de wat late reactie, voor mijn vakantie was het erg druk.
Bedrijfsuitje Vlisco- Speeddaten met collega’s We hebben een hele leuke middag gehad. Lotje deed het ook erg leuk. Bedankt voor alles en ik zal de betaling in orde maken.
Bedrijfsuitje Corporate Travel- Workshop action painting De berichten waren hier heel positief en de paintings worden bij ons op het kantoor opgehangen zodat we ook nog een blijvende herinnering hebben.
Bedrijfsuitje UWV- Workshop bonbons maken De middag was heel leuk en geslaagd!!! Iedereen heeft t erg positief ervaren !Leuke opzet! De 3 vriendelijke dames hebben t erg goed gedaan!
Bedrijfsuitje Croon Elektrotechniek- Workshop popart Ook namens mijn collega Lilian hartelijk bedankt voor de workshop van afgelopen zaterdag. We hebben ons prima vermaakt en de andere dames waren ook zeer enthousiast.
Bedrijfsuitje Fontys- Workshop Mozaïeken Iedereen heeft het een leuke workshop gevonden afgelopen donderdag. En ook het etentje daarna bij het Turks restaurant Ege was erg lekker en gezellig. Ja, er zijn een paar dames die al gevoegd hebben. Bij de een ging dat handiger dan bij de ander. Jullie ook nogmaals hartelijk bedankt. Ik zal reclame voor jullie maken.
Bedrijfsuitje AAFM- Minute to win it Wij hebben alleen maar leuke reacties ontvangen! Echt complimenten. Vooral de simpelheid van de materialen zoals huis, tuin en keuken was leuk. Koekjes, vliegenstrip, stappenteller, flesjes water werden als heel leuk/grappig ervaren.Goede presentatie en enthousiast.De flexibiliteit van het aanpassen van de verzoeken ( alsnog champagne voor iedereen). De mogelijkheid van allerlei extra wensen zoals de tissuedozen. Echt super. Zeer prettige manier van communiceren vanaf het begin. Via mail, telefonisch. Zeer snelle reactie (wat ik met andere bedrijven niet had). We hebben vooral veel gelachen. Evt. verbeteringen/ opmerkingen:
De tussenstand hoeft niet perse na iedere ronde. Bij bijv. de bekers op de tafel en stapelen misschien op tijd te doen, de snelste laten winnen. Of nog moeilijker maken.
Bedrijfsuitje Woonbedrijf- workshop tassen pimpen Bedankt voor de goede verzorging van de workshop. Ik heb alleen maar leuke en positieve reacties gehoord.
Bedrijfsuitje Kentalis – Wie is de Mol? We hebben een superavond gehad. Er wordt nog lekker nagenoten. Ik maak het geld vandaag over. Heel erg bedankt voor de leuke workshop, jullie hebben het super geregeld. We onthouden jullie bedrijf.
Bedrijfsuitje Property Match – Wie is de Mol Ook wij vonden het een zeer geslaagde dag!
Bedrijfsuitje Eden Springs – Workshop salsa en tapas diner We hebben een hele leuke avond gehad! Bedankt voor de goede service! Hele fijne feestdagen!
Bedrijfsuitje Delta Lloyd – I love the 90′s quiz Wij vonden het gisteren heel leuk, gezellig en leerzaam! Iedereen was tevreden en de workshop was tevens goed geweest voor onze teambuilding.
Dank je wel, alles was naar de wens en ik vond het knap dat het helemaal gelukt is in een relatief korte tijd. Alvast een fijn weekend toegewenst.
Bedrijfsuitje Archipel – Minute to win it Iedereen vond het leuk en gezellig. Groet Luc
Bedrijfsuitje GGZE – Wie is de Mol? Het was zeker leuk, ik had best wat langer willen indrinken in je shop. Gezellig was het ja. Maaruh, ik zal de mail doorsturen naar Harrie, dan neem ik aan dat het goed gaat komen. Misschien tot ooit en succes met je business.
Bedrijfsuitje P.I. de Hondsberg – Ik hou van Holland Het was erg geslaagd! Nogmaals dank! Ik heb leuke reacties gehad! Bedankt voor de foto’s.
Bedrijfsuitje ASML – citygame Mission Impossible Ik hoorde dat er zelfs nog mensen tot 20:00 waren gebleven bij Café New York. Ik heb het artikel en een leuke foto van jou toegevoegd. Laat maar weten als je nog foto’s wil. Dankje! Wie weet tot een volgende keer inderdaad!
Bedrijfsuitje Samenwerkingsverband Regio Eindhoven – Pubquiz Ik kreeg heel positieve reacties. Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad. Bedankt voor de foto’s, ik stuur de link intern door. Tot ziens!
Teamuitje – Citygame Mission Impossible Het was een geslaagde dag! Iedereen heeft het naar haar zin gehad. Leuk die foto’s! Bedankt!!!
Bedrijfsuitje VMware – Wie is de Mol? Ik heb hem ook een mail gestuurd en uitgelegd dat het door creativiteit is opgelost en het verder een geweldige dag was. Geen zorgen. Het is super gegaan. Ik krijg alleen maar positieve reacties en ze praten nog steeds over Wie is de Mol. Dank je voor de foto’s. Fijn weekend.
Bedrijfsuitje Nidos- Workshop Mozaïeken De reacties van de deelnemers waren allemaal enthousiast. Met name ook de gezellige ontvangst en locatie. Vanuit het tas pimpen is wel een opmerking gekomen dat de lijm snel weer los liet.Maar iedereen heeft het een leuke en gezellige workshop gevonden. We hebben daarna nog heerlijk buiten gegeten en gefeest.Dus de Nidosdag was mede dankzij jullie bijdrage erg geslaagd.
Bedrijfsuitje Fontys – Workshop Karikatuur tekenen Het was een hele leuke en leerzame workshop. De locatie was prima en zelfs erg leuk en sfeervol. Ik heb de foto’s bekeken en die zien er ook leuk uit. Enne als iemand vraagt voor iets leuks in mijn omgeving raad ik jullie echt aan. Ik vond het super.
Bedrijfsuitje ASML – Citygame Mission Impossible We hebben een erg leuke middag gehad, iedereen heeft ervan genoten. Sizzling was lekker, het eten duurde wat langer dan normaal vanwege Guus Meeuwis (te veel mensen op het terras). Uiteindelijk hebben we met de manager afgesproken dat we iets langer konden blijven, omdat dit natuurlijk niet onze schuld is. Ze sturen de complete rekening naar jullie (inclusief al onze dranken), lekker handig voor ons. Zet de drankjes gewoon maar erbij op de factuur dan komt dat prima in orde hier. Bedankt!
Teamuitje – Citygame Mission Impossible We hebben genoten van de goed georganiseerde originele activiteit. Met name hulde voor de manier waarop je deze groep in bedwang hield, want dat lukt over het algemeen niet iedereen. Bedankt voor de foto’s! Wellicht tot een volgende keer!
Bedrijfsuitje Basisschool St. Josef – Citygame Wie is de Mol? Sorry… late reactie! We hebben het super leuk gehad!!! Alle collega’s waren erg enthousiast, W.I.D.M. was dus erg geslaagd! En dat ondanks het slechte weer… ;) Hartstikke bedankt voor de foto’s en alle organisatie, we gaan reclame voor je maken!!! De rekening stuur ik door naar ons bestuur, die betaalt ons uitje namelijk.