Foute bingo dinerspel

Kies het foute bingo dinerspel voor een bedrijfsuitje in Eindhoven vol hilariteit en gekkigheid!

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje in Eindhoven en zoek je een avondvullend programma met lekker eten en heel veel fun en gezelligheid met je collega’s? Dan is het foute bingo dinerspel zeker een aanrader!

De foute bingo wordt in meerdere rondes gespeeld. De collega’s worden in teams van 2 a 3 personen verdeeld welke tegen elkaar zullen gaan spelen. De Bingomaster draait één voor één de ballen uit de bingomolen maar naast ‘normale’ bingoballen zitten er ook opdrachtenballen tussen. De naam zegt het al: bij een opdrachtbal hoort een ludieke opdracht! Denk hierbij aan: karaoke zingen, de macarena dansen, spreekwoorden uitbeelden, challenges uitvoeren en nog veel meer gekkigheid. Voert het team de opdracht goed uit dan mogen ze zowel de nummer van de opdrachtbal als een extra nummer naar keuze wegstrepen. Het team dat als eerste 1 rijtje, 2 rijtjes of de volle kaart heeft, wint de ronde en krijgt een goed fout prijsje!

Bij het foute bingo dinerspel wordt de bingo in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Foute bingo deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Foute bingo deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het foute bingo dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het foute bingo dinerspel voor jullie bedrijfsuitje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Bingomaster
Bingomaterialen
Foute prijsjes voor de winnaars
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven