Foute bingo

Kies de foute bingo voor een knotsgek bedrijfsuitje in Eindhoven

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje en zoek je een informele activiteit met als doel heel veel fun en gezelligheid met je collega’s? Dan is de foute bingo zeker een aanrader!

De foute bingo wordt in meerdere rondes gespeeld. De collega’s worden in teams van 2 a 3 personen verdeeld welke tegen elkaar zullen gaan spelen. De Bingomaster draait één voor één de ballen uit de bingomolen maar naast ‘normale’ bingoballen zitten er ook opdrachtenballen tussen. De naam zegt het al: bij een opdrachtbal hoort een opdracht! Voorbeelden van deze opdrachten zijn: karaoke zingen, de macarena dansen, spreekwoorden uitbeeld, challenges uitvoeren. Voert het team de opdracht goed uit dan mogen ze zowel de nummer van de opdrachtbal als een extra nummer naar keuze wegstrepen. Het team dat als eerste 1 rijtje, 2 rijtjes of de volle kaart heeft, wint de ronde en krijgt een goed fout prijsje! Kortom gegarandeerd veel fun met je collega’s tijdens jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Dus zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje vol goed foute gezelligheid en gekkigheid? Dan is de foute bingo dé activiteit voor jullie! Heb je interesse in de foute bingo voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 13,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 12,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Bingomaster
Bingomaterialen
Foute prijsjes voor de winnaars
Locatie: Op eigen locatie of een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 16,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven