Ik hou van Brabant dinerspel

Kies het Ik hou van Brabant dinerspel voor een avondvullend bedrijfsuitje vol Brabantse gezelligheid

‘De Peel en de Kempen en de Meierij, het mooiste aan Brabant..’ Guus Meeuwis zong het al: Brabant heeft genoeg om trots op te zijn en dat vieren we in deze quiz! De Ik hou van Brabant quiz is geïnspireerd op de bekende TV show ‘Ik hou van Holland’ maar het draait helemaal om de gezelligste provincie van Nederland. De quiz is een feest van herkenning voor iedereen die Brabant een warm hart toedraagt en daarmee zeer geschikt voor een bedrijfsuitje vol écht Brabantse gezelligheid!

De quiz is opgebouwd uit 8 verschillende rondes en een spannend finalespel waarbij ook ons rad wordt ingezet. De rondes die o.a. aan bod komen zijn de Brabantse muziekronde, bekende Brabanders raden, Brabants dialect en nog veel meer! In iedere ronde kunnen er punten worden verdiend en het team met de meeste punten gaat naar huis met een fantastische prijs.

Bij het Ik hou van Brabant dinerspel wordt de quiz in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Ik hou van Brabant quiz deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Ik hou van Brabant quiz deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het Ik hou van Brabant dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het Ik hou van Brabant dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

Ik hou van Brabant quiz