Ik hou van Brabant quiz

Kies de Ik hou van Brabant quiz voor een bedrijfsuitje vol echte Brabantse gezelligheid!

De Biesbosch, Guus Meeuwis, PSV, de Efteling: Brabant heeft genoeg om trots op te zijn en dat vieren we in deze quiz! De Ik hou van Brabant quiz is geïnspireerd op de bekende TV show ‘Ik hou van Holland’ maar het draait helemaal om de gezelligste provincie van Nederland. De quiz is een feest van herkenning voor iedereen die Brabant een warm hart toedraagt en daarmee zeer geschikt voor een bedrijfsuitje vol écht Brabantse gezelligheid!

De quiz is opgebouwd uit 8 verschillende rondes en een spannend finalespel waarbij ook ons rad wordt ingezet. De rondes die o.a. aan bod komen zijn de Brabantse muziekronde, bekende Brabanders raden, Brabants dialect en nog veel meer! In iedere ronde kunnen er punten worden verdiend en het team met de meeste punten gaat naar huis met een fantastische prijs.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje gericht op gezelligheid, teambuilding, competitie en heel veel lol? Dan is de Ik hou van Brabants quiz zeker een aanrader. Heb je interesse in de Ik hou van Brabant quiz voor jullie bedrijfsuitje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 13,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 12,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Locatie
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven of op een eigen locatie.
€ 16,50.-

per persoon

Ik hou van Brabant quiz