Jongens tegen de meisjes dinerspel

Kies het Jongens tegen de meisjes dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven om de strijd tussen de dames en de heren voor eens en voor altijd uit te vechten. Welk geslacht komt als sterkste uit de strijd? Zijn het de mannelijke of vrouwelijke collega’s? Je ontdekt het tijdens jullie bedrijfsuitje!

De Jongens tegen de meisjes is ook wel bekend van de Nederlandse televisie, waarin het heren team het opneemt tegen het dames team in deze battle of the sexes. Tijdens deze game krijgen beide teams verschillende vragen, stellingen, dilemma’s en hilarische opdrachten voor hun kiezen. Wie weet er meer van het andere geslacht? Willen jij en je collega’s wel eens weten of multitasken een mythe is? Het team dat de meeste punten weet binnen te halen wint een leuke prijs, maar het voornaamste is natuurlijk de eeuwige faam! Wie van jullie weet het meeste over het andere geslacht? Zijn dat de heren of toch echt de dames?

Bij het jongens tegen de meisjes dinerspel wordt de game in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Jongens tegen de meisjes deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Jongens tegen de meisjes deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het Jongens tegen de meisjes dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het Jongens tegen de meisjes dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven