Lipdub maken

Spontaniteit, lol, creativiteit, teambuilding en hilariteit: maak een lipdub voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje waarbij je collega’s uit hun comfort zone worden gehaald en out of the box mogen gaan denken? Een activiteit vol fun, gezelligheid, muziek en dans? Dan is een lipdub zeker een aanrader!

Een lipdub is een spontane videoclip, welke in 1 take wordt opgenomen, van een groep mensen die een liedje meezingen of playbacken. Voorafgaand aan het bedrijfsuitje kiezen jullie het nummer waarop jullie de lipdub willen maken en bepalen jullie waar de lipdub zal plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld op kantoor maar ook in het park of in het centrum van Eindhoven. Op de dag zelf start de regisseur met een uitleg over de workshop en daarna gaan jullie in groepjes aan de slag om het script te bedenken. Nadat ieder team iets heeft bedacht voor hun deel van de lipdub gaan jullie eerst een paar keer oefenen. Na het oefenen, gaat het echte werk beginnen: de lipdub. Een videoclip in één opname! Lol gegarandeerd! We sluiten de activiteit af met een leuke groepsfoto die op de dvd hoes geplaatst wordt.

Het eindresultaat is een te gekke videoclip van jou en je collega’s! Ook interesse in de workshop lipdub maken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan eenvoudig een offerte aan!

Duur: ca. 3 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 27,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 20 personen: EUR 24,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 22,00 p.p. excl. BTW
Incl.: begeleiding door een regisseur
video opname
montage
DVD
groepsfoto
digitaal bestand.
€ 27.-

per persoon

lipdub bedrijfsuitje eindhoven