Minute to win it dinerspel

Kies het Minute to win it dinerspel voor een actief en hilarisch bedrijfssuitje en ga de strijd met elkaar aan!

Minute to win it, in België ook wel bekend als Binnen een minuut, is een spelprogramma waarbij verschillende teams spellen en opdrachten moeten vervullen in 60 seconden. Het is een vrolijke maar, competitieve manier om je collega’s beter te kennen. Wie kan het beste stapelen, ballonnen hooghouden en wie heeft de langste adem?

De game is opgebouwd uit 10 rondes. Jullie groep wordt opgedeeld in teams en in iedere ronde wordt er een challenge gespeeld door een of twee leden van ieder team. Deze opdrachten moeten binnen een minuut worden volbracht, dit wordt gedaan met huis, tuin en keuken artikelen. Per challenge kun je punten verdienen. Het team dat aan het einde van de game de meeste punten heeft gehaald gaat na het bedrijfsuitje naar huis met een leuke prijs. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje wat zorgt voor teambuilding op een actieve en ludieke wijze? Dan is Minute to win it dé game voor jullie.

Bij het minute to win it dinerspel wordt de game in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Minute to win it deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Minute to win it deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het Minute to win it dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het Minute to win it dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven