Minute to win it

Kies Minute to win it voor een actief en hilarisch personeelsuitje en ga de strijd met elkaar aan!

Minute to win it, in België ook wel bekend als Binnen een minuut, is een spelprogramma waarbij verschillende teams spellen en opdrachten moeten vervullen in 60 seconden. Het is een vrolijke maar, competitieve manier om je collega’s beter te kennen. Wie kan het beste stapelen, ballonnen hooghouden en wie heeft de langste adem?

De game is opgebouwd uit 10 rondes. Jullie groep wordt opgedeeld in teams en in iedere ronde wordt er een challenge gespeeld door een of twee leden van ieder team. Deze opdrachten moeten binnen een minuut worden volbracht, dit wordt gedaan met huis, tuin en keuken artikelen. Per challenge kun je punten verdienen. Het team dat aan het einde van de game de meeste punten heeft gehaald gaat naar huis met een leuke prijs.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje wat zorgt voor teambuilding op een actieve wijze? Dan is Minute to win it dé game voor jullie.

Past dit goed bij jou en je collega’s en heb je interesse in Minute to win it voor jullie teamuitje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 13,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 12,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Locatie
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie Een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven of op een eigen locatie.
€ 16,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven