Moorddiner

Kies het moorddiner voor een bedrijfsuitje vol spanning, teambuilding en gezelligheid!

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje en zoek je een avondvullend programma waar een teambuilding activiteit wordt gecombineerd met gezellig samen dineren? Dan is het moorddiner zeker een goed idee!

Als jullie kiezen voor het moorddiner als invulling van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven dan worden jullie ontvangen op vindlocatie van het lijk. Jullie zijn de rechercheurs en aan jullie de taak om deze gruwelijk moord op te lossen. De groep wordt in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden. Door middel van het uitvoeren van opdrachten kunnen de teams hints verdienen. Elke hint brengt je een stapje dichterbij het ontdekken wie de moordenaar is, wat het moordwapen is en wat de moordlocatie is. Het team dat de moord uiteindelijk helemaal goed heeft opgelost, wint het spel en krijgt daarmee eeuwige roem!

Bij het moorddiner wordt het moordspel in 3 delen opgedeeld welke worden gespeeld tussen de gangen door. Dit bedrijfsuitje wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur uitleg + moordspel deel 1
17.45 – 18.30 uur voorgerecht
18.30 – 19.15 uur moordspel deel 2
19.15 – 20.15 uur hoofdgerecht
20.15 – 21.00 uur moordspel deel 3 + prijsuitreiking
21.00 – 21.30 uur nagerecht

Het moorddiner wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het moorddiner voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons alle informatie wat betreft de mogelijkheden.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Spelleider
Gebruik spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

moorddiner bedrijfsuitje eindhoven