Pubquiz dinerspel

Kies het pubquiz dinerspel voor een bedrijfsuitje om op een ontspannen en gezellige manier je algemene kennis en die van je collega’s te testen!

Het fenomeen pubquiz is over gewaaid vanuit Engeland. Daar werd deze gebruikt om gezellig met vrienden samen te komen en te genieten van een ouderwetse spelletjesavond. Vandaag de dag zie je deze quiz ook vaak terug in Nederlandse bruine cafés en wordt ook steeds vaker geboekt als invulling van een bedrijfsuitje. Wij bieden deze pubquiz aan met hedendaagse onderwerpen. Onder het genot van een drankje en de aanwezigheid van je collega’s gaan jullie de strijd met elkaar aan. De quiz bestaat uit 8 verschillende rondes. De rondes bestaan onder andere uit vragen over sport, taal en muziek en nog veel meer! In elke ronde kunnen er punten worden verdiend. Het team met de hoogste score gaat na afloop van het bedrijfsuitje naar huis met een leuke pub-prijs.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje met competitie, spanning en vooral veel gezelligheid, dan is de Pubquiz dé aangewezen activiteit voor jullie! Wij bieden ook de mogelijkheid de quiz op ‘maat’ te maken, door een ronde te vervangen met een aangepaste spelronde met als hoofdonderwerp jullie bedrijf.

Bij het pubquiz dinerspel wordt de quiz in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Het dinerspel wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Pubquiz deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Pubquiz deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het pubquiz dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het pubquiz dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

pubquiz eindhoven