Pubquiz

Kies de pubquiz voor een bedrijfsuitje om op een ontspannen en gezellige manier je algemene kennis en die van je collega’s te testen!

De pubquiz is een quiz die is over gewaaid vanuit Engeland. Daar werd deze gebruikt om gezellig met vrienden samen te komen en te genieten van een ouderwetse spelletjesavond. Vandaag de dag zie je deze quiz ook vaak terug in Nederlandse bruine cafés. Wij bieden deze pubquiz aan met hedendaagse onderwerpen. Onder het genot van een drankje en de aanwezigheid van je collega’s gaan jullie de strijd met elkaar aan.

De quiz bestaat uit 8 verschillende rondes en niet te vergeten, een spannende finale ronde! De rondes bestaan onder andere uit vragen over sport, taal en muziek en nog veel meer! In elke ronde kunnen er punten worden verdiend. Het team met de hoogste score gaat naar huis met een leuke pub-prijs.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje met competitie, spanning en vooral veel gezelligheid, dan is de Pubquiz dé aangewezen activiteit voor jullie! Wij bieden ook de mogelijkheid de quiz op ‘maat’ te maken, dit kan door middel van een aangepaste spelronde met als hoofdonderwerp jullie bedrijf.

Heb je interesse in de Pubquiz voor jullie personeelsuitje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 13,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 12,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Locatie
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven of op een eigen locatie.
€ 16,50.-

per persoon

pubquiz eindhoven