Puzzeltocht en diner

Combineer een actieve middag met een heerlijk 3 gangen diner: een compleet bedrijfsuitje voor klein prijsje!

Op zoek naar een actieve en culinaire invulling van jullie bedrijfsuitje zonder al te veel gekkigheid? Dan is het puzzeltocht en diner arrangement wellicht precies wat jullie zoeken! De puzzeltocht in dit arrangement betreft standaard de foto mystery puzzeltocht maar mochten jullie liever de moordtocht doen dan is dat ook mogelijk.

Hiervoor worden jullie ontvangen door de spelleider in het centrum van Eindhoven. Na een korte uitleg, wordt de groep in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden. Ieder team ontvangt een tasje met alle benodigdheden. De tocht leidt jullie door het centrum van de stad waarbij jullie Eindhoven eens van een hele andere kant bekijken. Door de foto’s word je (zicht) gestuurd naar plekken waar je ook als bekende van de stad nieuwe dingen zult ontdekken. Naast diverse vragen en leuke weetjes, is er ook nog een bonusopdracht waarbij jullie detailfoto’s zullen moeten spotten tijdens de gehele route. En leuke foto opdrachten die je op elk gewenst moment tijdens de route kunt uitvoeren. De tocht zelf duurt ruim 2 uur.

Na afloop van de tocht schuiven jullie aan voor een heerlijk 3 gangen diner bij een restaurant in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
14.00 – 14.30 uur ontvangst met uitleg & teamindeling
14.30 – 16.15 uur foto mystery puzzeltocht
16.15 – 16.45 uur prijsuitreiking
17.00 – 19.30 uur 3-gangen diner

Hebben jullie interesse om het puzzeltocht en diner arrangement te boeken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Duur: ca. 5,5 uur
Min. Aantal personen: 10
Kosten v.a. 10 personen: EUR 33,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 31,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 1 consumptie p.p.
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
3-gangen keuze diner
€ 33,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven