Ranking the company dinerspel

Kies het ranking the company dinerspel voor een bedrijfsuitje met leuke en hilarische vragen over je collega’s!

Wie heeft de meeste stress voor een vakantie? Of welke collega heeft de meeste kans om The Voice of Holland te winnen? Welke collega staat als eerste op de dansvloer? Kies de game Ranking the company als invulling van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven en ontdek wie het meeste van zijn collega’s weet!

Voorafgaand aan het bedrijfsuitje krijgt iedere collega een online vragenlijst toegestuurd. Aan hen de taak om per vraag een top 3 op te stellen van collega’s bij wie deze stelling het beste past. Op de dag zelf worden jullie opgedeeld in teams en zullen er verschillende rondes aan bod komen met hierin een afwisseling tussen ranking rondes en meer interactieve rondes. Tijdens deze rondes is het aan jullie om opnieuw, in teamverband een ranking op te stellen. Komt jouw ranking overeen met die van de hele groep? Dan scoren jullie punten. Tijdens Ranking the company zal je erachter komen welke plaats jij en je collega’s in de ranking innemen. De insteek van de game is op een informele en positieve manier elkaar beter te leren kennen.

Denk jij je collega’s goed genoeg te kennen en ben je op zoek naar een bedrijfsuitje vol teambuilding, interactie en veel plezier met je collega’s? Dan is Ranking the company een goede keuze!

Bij het ranking the company dinerspel wordt de game in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Het dinerspel wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Ranking the company deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Ranking the company 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het ranking the company dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het ranking the company dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven