Ranking the company

Kies voor ranking the company voor een personeelsuitje met leuke en hilarische vragen over je collega’s!

Wie heeft de meeste stress voor een vakantie? Of welke collega heeft de meeste kans om The Voice of Holland te winnen? Denk jij dat je de meeste kennis hebt over je collega’s? Kom er achter tijdens deze hilarische game Ranking the company.

Voorafgaand aan de game krijgt iedere collega een vragenlijst. Aan hen de taak om per vraag een top 3 op te stellen van collega’s bij wie deze stelling het beste past. Op de dag zelf worden jullie opgedeeld in teams en zullen er verschillende rondes aan bod komen met hierin een afwisseling tussen ranking rondes en meer interactieve rondes. Tijdens deze rondes is het aan jullie om opnieuw, in teamverband een ranking op te stellen. Komt jouw ranking overeen met die van de hele groep? Dan scoren jullie punten. Tijdens Ranking the company zal je er achter komen welke plaats jij en je collega’s in de ranking innemen.

Denk jij je collega’s goed genoeg te kennen en ben je op zoek naar een teamuitje wat vraagt om teambuilding, interactie en veel plezier met je collega’s? Dan is Ranking the company een goede keus!

Heb je interesse in Ranking the company voor jullie personeelsuitje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 18,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 16,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 14,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 13,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Locatie
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven of op een eigen locatie.
€ 18,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven