Salsa en tapas arrangement

Kies het salsa en tapas arrangement voor een exotisch bedrijfsuitje in Eindhoven

Met het salsa en tapas arrangement brengen wij de zomer naar je toe. Een tropisch bedrijfsuitje in Eindhoven waarbij de zon altijd schijnt ook al is het midden in de winter! Jullie starten het arrangement met de workshop salsa. Op een leuke en eenvoudige manier leren jullie de basispassen van de salsa. Als iedereen deze redelijk onder de knie heeft en er lekker in zit dan starten we met het echte werk en gooien we de heupen los gooien op de vrolijke Merengue. Dit alles gebeurt natuurlijk onder de aanstekelijke deuntjes van swingende Zuid-Amerikaanse muziek. Halverwege de workshop is er een korte pauze waarin een drankje genuttigd kan worden aan de bar en iedereen even bij kan komen. De workshop vindt plaats in een Zuid-Amerikaans café in het centrum van Eindhoven waardoor iedereen al direct in de Latino sferen terecht komt. Je hoeft geen ervaring te hebben: deze workshop is geschikt voor iedereen!

Helemaal opgezweept, moe en voldaan gaan jullie na afloop van de workshop salsa dansen richting het tapas restaurant en genieten jullie van een heerlijk 2 uur onbeperkt tapas diner. Een leuke zomerse combinatie tussen een actieve workshop en gezellig samen dineren, een aanrader voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Heb je interesse in het salsa en tapas arrangement voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 4 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Incl.: Dans instructeur
Locatie
2 uur onbeperkt tapas diner
Locatie: Een aparte ruimte in een Zuid Amerikaans café in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

workshop salsa bedrijfsuitje eindhoven 1