The Phone

Kies voor de spanning van het onbekende met de citygame The Phone voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Een Mister X, telefoons, opdrachten, tijd, spanning, competitie: dat zijn de ingrediënten van de citygame The Phone. Een actieve outdoor game waarbij teambuilding en gezelligheid centraal staan: ideaal dus voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Als jullie kiezen voor de citygame The Phone voor jullie bedrijfsuitje, worden jullie ontvangen op een horeca locatie in het centrum van Eindhoven. Daar worden jullie niet opgevangen door onze spelleider want deze is voor jullie ‘de grote onbekende’ maar ligt voor jullie een korte uitleg klaar en een aantal telefoons. Jullie starten met een drankje en dan gaat de eerste telefoon. Een deelnemer neemt op en het spel is gestart!

Vanaf de startlocatie vertrekken de teams de stad in om diverse opdrachten uit te voeren. Met deze opdrachten kunnen ze secondes verdienen die ze in kunnen zetten tijdens het spannende finalespel. Welk team ontdekt tijdens het finalespel als eerste de eindlocatie en opent de kluis met de juiste cijfercode? Dit team gaat er vandoor met de inhoud van de kluis en mag zich terecht de winnaar van het spel noemen!

Hebben jullie interesse om de citygame The Phone te boeken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Duur: ca. 2,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 22,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 20,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 19,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 17,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 2 consumpties p.p.
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
€ 22,00.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven