Viva Espana

Met het Viva Espana arrangement waan je je in Spaanse sferen tijdens jullie bedrijfsuitje!!

Spanje is een ontzettend populair vakantieland en daarom een zeer geschikt thema voor een zonnig bedrijfsuitje in Eindhoven. Tijdens dit arrangement combineren we lekker eten en mooie kunst met een vleugje Hollandse gezelligheid.

Het Viva Espana arrangement start met het maken van een kan van het lekkerste en meest bekende Spaanse drankje: sangria! Onder leiding van de creatieve workshop coach leren jullie hoe je zelf een heerlijke verse Sangria maakt. Onder het genot van een glaasje zelfgemaakte sangria starten we vervolgens met de workshop. In dit arrangement kunnen jullie kiezen voor de workshop mozaïeken of de workshop schilderen.

Bij de workshop mozaïeken waan je je Gaudi en maak je, onder begeleiding van de creatieve workshop coach, een prachtig mozaïek kunstwerk. Of jullie kiezen voor de schilder workshop. Daarbij gaan jullie á la Picasso aan de gang met de kwast om een individueel of gezamenlijk kunstwerk te maken.

Na afloop van de workshop genieten jullie van een heerlijk 2 uur onbeperkt tapas diner in het centrum van Eindhoven. Ook interesse in het Viva Espana arrangement voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 5 uur
Min. Aantal personen: 10
Kosten v.a. 10 personen: EUR 52,50 p.p. excl. BTW
Incl.: onbeperkt koffie en thee
begeleiding door een creatieve workshopcoach
locatie
materialen
sangria
2 uur onbeperkt tapas diner
excl. consumpties tijdens het diner
€ 52,50 .-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven