Wie is de Mol

De citygame Wie is de Mol en al jaren een ontzettend populaire teambuilding activiteit voor bedrijfsuitjes in Eindhoven!

Intriges, leugens, saboteurs, competitie en een heleboel plezier: dat zijn de ingrediënten van de citygame Wie is de Mol. Al jaren een zeer veel gekozen teambuilding activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven.

Tijdens deze game wordt jullie groep verdeeld in teams welke tegen elkaar zullen strijden in zeer diverse opdrachten in de stad. Met deze opdrachten kan geld worden verdiend. Het team dat uiteindelijk het meeste geld verdient met de opdrachten, wint de game! MAAR er zit een addertje onder het gras.. of beter gezegd: een molletje! In ieder team bevindt zich namelijk een mol wiens taak het is om de opdrachten zo onopvallend mogelijk te saboteren. De mol wordt vooraf door ons geïnformeerd zodat deze grondig te werk kan gaan. Naast het winnende team, hebben we ook een winnende mol: namelijk de mol in het team met het minste geld. Deze mol heeft het team het beste gesaboteerd en heeft kunnen voorkomen dat ze (veel) geld voor de pot verdienen.

Weet het team de mol te ontmaskeren of blijft hij tot het einde onbekend? Ontdek het met deze zeer actieve én interactieve teambuilding activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje!

Interesse in de game Wie is de Mol voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 22,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 20,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 19,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 17,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 2 consumpties p.p.
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
€ 22.-

per persoon

Fotolia_32039496_Subscription_XXLwie is de mol bedrijfsuitje