Wine, quiz and dine

Kies het wine, quiz and dine arrangement voor een bedrijfsuitje vol culinair genieten en gezelligheid!

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje in Eindhoven en ben je op zoek naar een avondvullend programma vol gezelligheid en culinair genot? Dan is het wine, quiz and dine arrangement echt iets voor jullie!

De avond ziet er ongeveer als volgt uit (starttijd in overleg):
16.00 – 17.30 uur high wine
17.45 – 19.45 uur quiz naar keuze
20.00 – 22.30 uur diner

Jullie starten het arrangement bij Loods61, een trendy locatie gelegen aan de Kleine Berg in Eindhoven, voor de high wine. Iedereen krijgt 2 witte wijnen en 2 rode wijnen (halve glazen) om te proeven. Iedere wijn wordt begeleid met een bijpassend hapje en een kort verhaaltje over de wijn (spijs) combinatie. Ondertussen hebben jullie de tijd om uitgebreid bij te kletsen of nog inhoudelijke zaken te bespreken.

Na de high wine vertrekken jullie richting de WRKevents locatie, op 3 minuten loopafstand van Loods61, want het is tijd voor wat actie! Bij WRKevents spelen jullie een quiz naar keuze. Alle quizzen bestaan uit 8 rondes en een spannend finalespel waarbij de groep in teams wordt verdeeld en tegen elkaar gaat strijden. Competitie, hilariteit en samenwerken: teambuilding in de gezelligste zin van het woord!
De opties zijn:
- Ik hou van Holland quiz
- Ik hou van Brabant quiz
- Pubquiz
- 90′s quiz
- 80′s quiz
- Jongens tegen de meisjes
- Minute to win it
- Ranking the company
- Popquiz

Na afloop van de quiz, vertrekken jullie weer in de richting van Loods61 voor een heerlijk 3-gangen menu. Een mooie manier om gezamenlijk de dag af te sluiten.

Het wine, quiz and dine arrangement is een bedrijfsuitje waarin teambuilding en culinair genieten uitstekend in balans zijn. Ben je enthousiast geworden over deze activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie personeelsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 6,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 59,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 58,00 p.p. excl. BTW
Incl.: High wine met 4 wijnen en 4 bijpassende hapjes
Quiz naar keuze
Begeleiding
Gebruik spelmaterialen
Locatie
Prijs voor het winnende team
2 consumpties p.p. tijdens quiz
3-gangen diner
Locatie: Loods61 en WRKevents
€ 59,50.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven