Workshop action painting

Leef je uit met verf en werk samen aan een kunstwerk tijdens de workshop action painting!

Action painting is een spontane schilderkunst waarbij het gaat om het vastleggen van de bewegingen van de kunstenaar. Bij de workshop action painting gaan jullie, de kunstenaars, proberen de actie, de geste van het maken, op het doek over te brengen. Met andere woorden: jullie gaan gooien, rollen en druppelen met verf!

Jullie worden ontvangen in een afgeplakte ruimte en alle deelnemers krijgen van ons een overall. Na een korte warming up om even de energie te laten stromen, gaan jullie onder begeleiding van een creatieve workshopcoach aan de slag. Jullie leren verschillende verftechnieken en na de pauze is het aan jullie om het geleerde te vereeuwigen op doek.

De workshop action painting is zeer geschikt als creatieve invulling van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven. Jullie hebben de keuze om allemaal individueel een doek te beschilderen maar het is ook mogelijk om in kleine groepjes samen aan een groot doek te werken. Op deze manier creëren jullie samen een kunstwerk. Het is een leuk idee om de kunstwerken bij elkaar te hangen op kantoor en zo jullie werkruimte op te fleuren!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 31,00 p.p. excl. BTW
Incl.: onbeperkt koffie en thee
begeleiding door een creatieve workshopcoach
locatie
materialen
gebruik overalls
€ 31,00.-

per persoon

workshop action paiting