Workshop bonbons maken

Kies de workshop bonbons maken voor een culinair bedrijfsuitje in Eindhoven!

Chocolade is in de hele wereld geliefd. Ben jij ook zo gek op chocolade en heb je altijd al zelf eens een keer bonbons willen maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je want tijdens deze chocolade workshop ga je aan de slag om in 2,5 uur een heerlijk vol doosje bonbons te maken. Geniet van deze geliefde lekkernij tijdens en na de workshop want er is chocolade genoeg.

Tijdens deze bonbon workshop neemt onze culinaire workshop coach je mee in de wereld van chocolade en maak je kennis met diverse ingrediënten en verschillende technieken. Zo maak je naast massieve bonbons ook een heerlijke vulling en leer je hoe je deze daadwerkelijk in de bonbon krijgt. Ook mogen de welbekende flikken niet ontbreken. Uiteraard mag je al je creaties mee naar huis nemen in een bonbondoosje. Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Verras je collega’s dus met de workshop bonbons maken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Duur: ca. 2,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 32,50 p.p. excl. BTW
Incl.: begeleiding door een creatieve workshopcoach
materialen
Locatie: Kan plaatsvinden op iedere locatie. Indien wij de locatie verzorgen, wordt er € 5,- p.p. extra in rekening gebracht. Inclusief 2 consumpties p.p.
€ 32,50.-

per persoon

bedrijfsuitje workshop bonbons