Workshop naaktmodel schilderen

Kies de workshop naaktmodel schilderen voor een pikant bedrijfsuitje in Eindhoven!

Ben je bezig met de organisatie van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven en wil je je collega’s verrassen met een niet alledaagse activiteit? Dan is de workshop naaktmodel schilderen zeker iets voor jullie!

Kiezen jullie voor deze workshop voor jullie bedrijfsuitje dan worden jullie ontvangen op de sfeervolle WRK events locatie in het centrum van Eindhoven. Daar staat een mooi stilleven klaar en daarom heen staan ezels opgesteld: het mag duidelijk zijn, jullie gaan schilderen! Alle deelnemers worden verwelkomt door de workshopleidster en nemen hun plek achter de ezels. Als iedereen klaar staat om het stilleven te schetsen, is het tijd om er wat ‘levendigers’ bij te halen. Op dat moment komt het naaktmodel te voorschijn. Dit hadden de deelnemers niet verwacht bij hun bedrijfsuitje, hilariteit alom natuurlijk!

Nadat de hilariteit wat is gezakt starten jullie met het schetsen van de eerste pose. Onder begeleiding van de workshopleidster leren jullie over de menselijke verhoudingen en waar je allemaal op moet letten bij het tekenen van een menselijk lichaam. Na 2 poses hebben jullie een korte pauze en daarna wordt het tijd om de laatste pose definitief op doek vast te leggen. Na afloop van de workshop mogen jullie de kunstwerken mee naar huis nemen. Kortom: ben je op zoek naar een ludieke, creatieve en zeker geen alledaagse workshop voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Kies dan de workshop naaktmodel schilderen!

Bij minimaal 20 personen is het mogelijk zowel een mannelijk als vrouwelijk model te boeken.

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 31,00 p.p. excl. BTW
Incl.: onbeperkt koffie en thee
begeleiding door een creatieve workshopcoach
Naaktmodel
locatie
materialen
€ 31.-

per persoon

workshop naaktmodel bedrijfsuitje2