Workshop Popart schilderen

Maak je eigen portret a la Andy Warhol tijdens de workshop popart!

Popart is een kunststroming waarbij de beelden uit de consumptiemaatschappij worden gehaald. Herkenbaar in deze stijl zijn de beelden uit de reclame- en televisiewereld, gebruiksartikelen, strips, pin-ups en popmuziek. Een van de meest bekende popart kunstenaars was Andy Warhol met de iconische campbell’s soepblikken en ook de portretten van o.a. Mao Zedong, Liz Taylor en Marilyn Monroe.

Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag om een (zelf) portret in Andy Warhol stijl te maken. Voorafgaand aan de workshop leveren jullie foto’s aan welke wij bewerken. Tijdens de workshop gaan jullie de bewerkte foto’s op doek schilderen en verbazen jullie jezelf en collega’s met een prachtig resultaat!

De workshop popart is een zeer geschikte activiteit als invulling van een bedrijfsuitje in Eindhoven. Het is heel leuk om de creativiteit in de mensen te zien loskomen en met een vaak verrassend resultaat. De portretten kunnen op kantoor bij elkaar worden gehangen als 1 groot kunstwerk, leuk om een saaie gang mee op te fleuren en een mooie tastbare herinnering aan een gezellige middag met collega’s!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 25,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 23,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 22,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 20,50 p.p. excl. BTW
Incl.: begeleiding door een creatieve workshopcoach
bewerking van de foto’s vooraf
materialen
Locatie: Kan plaatsvinden op iedere locatie. Indien wij de locatie verzorgen, wordt er € 5,- p.p. extra in rekening gebracht. Inclusief 2 consumpties p.p.
€ 25.-

per persoon

workshop popart bedrijfsuitjeW