Workshop tekstbord maken

Kies voor de workshop tekstbord maken voor een creatief bedrijfsuitje in Eindhoven!

Tekstborden zijn helemaal trending en je ziet ze overal maar hoe leuk is het om een gepersonaliseerd tekstbord te maken helemaal in jouw eigen stijl en met je eigen tekst? Dit is nu mogelijk als activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Kiezen jullie voor deze workshop voor jullie bedrijfsuitje dan worden jullie verwacht op de sfeervolle WRK events locatie in het centrum van Eindhoven. Daar worden jullie ontvangen door de workshopleidster met een lekker kopje koffie of thee. Daarna volgt een korte uitleg over de inhoud van de workshop en dan is het snel tijd om aan de slag te gaan.

Elke deelnemer krijgt van ons een bord van ca. 40×40 cm. De eerste keuze die gemaakt moet worden is de kleur voor de ondergrond van het tekstbord. Ga je voor een zwart, grijs of liever een zachte pasteltint? Nadat iedereen het bord heeft geschilderd, is het tijd voor het bedenken van de tekst. Ga je voor een grappige tekst of een inspirerende quote? Er is van alles mogelijk en voor degenen zonder inspiratie zullen we zorgen voor genoeg voorbeeld quotes. Vervolgens legt de workshopleidster uit wat de volgende stappen zijn om de gepersonaliseerde tekst aan te brengen op het bord. Nadat je eerst hebt geoefend met het aanbrengen van de tekst, is het tijd om deze daarna op het bord te vereeuwigen. Na afloop van de workshop gaan jullie naar huis met een mooie eyecatcher voor op kantoor maar de tekstborden zijn natuurlijk ook heel leuk om thuis op te hangen.

Dus ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Eindhoven vol creativiteit? Boek dan de workshop tekstbord maken!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 29,00 p.p. excl. BTW
Incl.: onbeperkt koffie en thee
Étagère met lekkers
begeleiding door een creatieve workshopcoach
bord 40×40 cm
locatie
materialen
€ 29.-

per persoon

tekstbord maken bedrijfsuitje eindhoven