Zakelijk speeddaten

Kies de workshop zakelijk speeddaten voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven en leer je collega’s van een andere kant kennen!

Zijn jullie bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje met de insteek dat collega’s elkaar beter leren kennen? Is er door veranderingen een heel nieuw team ontstaan en zoeken jullie een leuke kennismakingsactiviteit in een informele setting? Dan is de workshop zakelijk speeddaten zeker iets voor jullie!

Voor deze workshop hebben we een ruimte nodig met tafels en stoelen. Hieraan nemen de deelnemers plaats. Ze starten met het invullen van een enquête. Vervolgens gaan de collega’s tijdens een aantal rondes met elkaar in gesprek. Iedere collega krijgt een thema toegewezen en de opdracht om zoveel mogelijk over de andere collega’s te weten te komen betreffende dit thema. Hierdoor ontdek je dingen over je collega’s die aan de koffietafel niet zo snel aan bod komen. De activiteit wordt afgesloten met een quiz waarbij de deelnemers zelf voor de input zullen zorgen.

Hebben jullie interesse om de workshop zakelijk speeddaten te boeken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 13,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 12,00 p.p. excl. BTW
Incl.: Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Kan plaatsvinden op iedere locatie. Indien wij de locatie verzorgen, wordt er € 5,- p.p. extra in rekening gebracht. Inclusief 2 consumpties p.p.
€ 16,50.-

per persoon

zakelijk speeddaten bedrijfsuitje