Ik hou van Kerst dinerspel

Kies het ik hou van kerst dinerspel voor een spetterend eindejaarsuitje!

Zijn jullie op zoek naar een avondvullend programma van jullie eindejaarsuitje in Eindhoven? Dan is het Ik hou van Kerst dinerspel echt iets voor jullie!

Voor de quiz wordt de groep in verschillende teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden. De quiz bestaat uit 8 rondes en een spannend finale spel. In iedere ronde zijn er punten te verdienen. Het team met de meeste punten, gaat naar huis met een waar Kerstpakket! Rondes die aan bod komen zijn o.a. kerstmuziek ronde, quizvragen, kerstfilm ronde en nog veel meer. Deze activiteit is een feest van herkenning en dé activiteit om het jaar in een gezelligheid af te sluiten.

Bij het Ik hou van Kerst dinerspel wordt de quiz in 2 delen opgedeeld welke zullen worden gespeeld tussen de gangen door. Het dinerspel wordt verzorgd in een aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven.

Voorbeeldprogramma:
17.00 – 17.45 uur voorgerecht
17.45 – 18.45 uur Ik hou van Kerst quiz deel 1
18.45 – 19.45 uur hoofdgerecht
19.45 – 20.45 uur Ik hou van Kerst quiz deel 2
20.45 – 21.30 uur nagerecht

Het Ik hou van Kerst dinerspel wordt op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven aangeboden. Heb je interesse in het Ik hou van Kerst dinerspel voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons een overzicht van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

Duur: ca. 4,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 39,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 38,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 36,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 35,00 p.p. excl. BTW
Incl.: 3-gangen diner
huur aparte ruimte
Quizmaster
Quizmaterialen
Prijs voor het winnende team
Locatie: Aparte ruimte van een leuke horeca locatie in het centrum van Eindhoven
€ 39,50.-

per persoon

quiz bedrijfsuitje eindhoven