Moordtocht

Kies de moordtocht voor een actief outdoor bedrijfsuitje!

Vannacht is er een lijk gevonden nabij het centraal station in Eindhoven. Het lijk is direct onderzocht en het blijkt een meisje te zijn dat al jaren geleden door een misdrijf om te leven is gekomen. Aan jullie de taak om te onderzoeken wie de dader is, wat zijn motief was, waarmee ze vermoord is en wat de moordlocatie was.

De groep wordt in teams verdeeld welke zullen strijden om de titel ‘beste detective team’. Ieder team gaat, gewapend met een koffer vol benodigdheden, op pad om de tocht te lopen en alle mysteries rondom de moord op te lossen. Na afloop verzamelen de teams op de eindlocatie. Hier zullen jullie ontdekken welk team de beste detectives zijn. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een lekker drankje en is er een prijs voor het winnende team.

Hebben jullie interesse om de moordtocht te boeken voor jullie personeelsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. De moordtocht is ook te combineren met een diner. Voor meer informatie over dit arrangement klik hier:Puzzeltocht en diner Arrangement

Duur: ca. 2,5 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 16,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 15,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 14,50 p.p. excl. BTW
Incl.: 1 consumptie p.p.
Spelleider
Spelmaterialen
Prijs voor het winnende team
€ 16,50.-

per persoon

moordtocht