Workshop mozaïeken

Waan je in Spaanse sferen tijdens de workshop mozaïeken!

Gaat jullie voorkeur naar een creatieve workshop voor het aankomende bedrijfsuitje in Eindhoven? Dan is de workshop mozaïeken absoluut een aanrader.

Jullie worden ontvangen door een creatieve workshop coach. Zij zal jullie begeleiden in het creëren van een uniek kunstwerk. Iedere deelnemer kiest een spiegel, dienblad of schaal welke ze helemaal naar eigen smaak gaat decoreren met tegels in diverse hippe kleuren en prachtige glasstenen. Mooi wordt het in ieder geval en je gaat altijd met een uniek mozaïek kunstwerk naar huis!

De workshop mozaïeken is zeer geschikt als creatieve invulling van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven. Jullie hebben de keuze om allemaal individueel een object mozaïeken maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld allemaal een spiegeltje te mozaïeken welke jullie bij elkaar kunnen hangen op kantoor om een saaie kantoorwand op te fleuren.

Deze workshop is ook te boeken als onderdeel van het Viva Espana arrangement, hierbij maken jullie voorafgaand aan de workshop je eigen sangria en na afloop van de workshop genieten jullie van een heerlijk tapas diner!

Duur: ca. 2 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 25,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 30 personen: EUR 23,50 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 45 personen: EUR 22,00 p.p. excl. BTW
Kosten v.a. 60 personen: EUR 20,50 p.p. excl. BTW
Incl.: begeleiding door een creatieve workshopcoach
materialen
Locatie: Kan plaatsvinden op iedere locatie. Indien wij de locatie verzorgen, wordt er € 5,- p.p. extra in rekening gebracht. Inclusief 2 consumpties p.p.
€ 25.-

per persoon

bedrijfsuitje eindhoven workshop