Workshop Salsa

Kies de workshop salsa voor een swingend bedrijfsuitje in Eindhoven

Gooi je heupen lekker los tijdens deze basis workshop salsa dansen! Als je kiest voor de workshop salsa als invulling van het bedrijfsuitje dan worden jullie ontvangen bij een sfeervol danscafé in het centrum van Eindhoven. Daar starten jullie de workshop met het leren van de basispassen van de salsa. Als iedereen deze redelijk onder de knie heeft en er lekker in zit dan starten we met het echte werk en gooien we de heupen los gooien op de vrolijke Merengue. Dit alles gebeurt natuurlijk onder de aanstekelijke deuntjes van swingende Zuid-Amerikaanse muziek. Halverwege de workshop is er een korte pauze waarin een drankje genuttigd kan worden aan de bar en iedereen even bij kan komen. De workshop vindt plaats in een Zuid-Amerikaans café in het centrum van Eindhoven waardoor iedereen al direct in de Latino sferen terecht komt. Je hoeft geen ervaring te hebben: deze workshop is geschikt voor iedereen!

Om tijdens jullie bedrijfsuitje helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen te blijven is het mogelijk om na afloop van de workshop een tapas diner te boeken. Klik voor meer info: salsa en tapas arrangement

Heb je interesse in de workshop salsa voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Duur: ca. 1,25 uur
Min. Aantal personen: 15
Kosten v.a. 15 personen: EUR 21,50 p.p. excl. BTW
Incl.: Dans instructeur
Locatie
Locatie: Een aparte ruimte in een Zuid Amerikaans café in het centrum van Eindhoven
€ 21,50.-

per persoon

workshop salsa bedrijfsuitje eindhoven 1