De escape game voor een spannend en actief bedrijfsuitje in Eindhoven!

escape game eindhovenKies de escape game voor een zenuwslopend bedrijfsuitje in Eindhoven!

Escape rooms zijn een enorme trend op dit moment. Door het hele land schieten de escape rooms als paddenstoelen uit de grond en ook in Eindhoven zijn er momenteel al 7 verschillende locaties waar je een escape room kan doen. BE events blijft daarin natuurlijk niet achter en daarom is het mogelijk om via ons een escape room te boeken voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven. Maar daarnaast heeft BE events ook een citygame ontwikkeld met dezelfde insteek als een escape room (het binnen een bepaalde tijd oplossen van een probleem, middels het oplossen van puzzels, raadsels en opdrachten), met het grote verschil dat je niet wordt opgesloten in een ruimte maar jullie spelen het buiten, in het stadscentrum van Eindhoven. Onze klanten zitten vaak al hele dagen binnen en willen voor hun bedrijfsuitje lekker buiten aan de slag. Dat kan dus met deze game!

Voor de game worden jullie ontvangen op een locatie in Eindhoven, daar krijgen jullie de case voorgelegd: er is een bom geplaatst in het centrum van Eindhoven. De groep wordt in teams verdeeld en aan hun de taak om de bom binnen de tijd onschadelijk te maken. Door het uitvoeren van opdrachten, puzzels en het oplossen van raadsels komen de teams steeds een stap dichterbij het ontmantelen van de bom. Komen de teams op tijd en welk team ontmanteld de bom? Ontdek het tijdens de Escape Game! Een citygame vol teambuilding elementen zoals samenwerken, communiceren, presteren onder druk, competitie en daarnaast ook een hoop plezier: dé ingrediënten voor een top personeelsuitje in Eindhoven!

Heb je interesse in de escape game voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Kijk dan op escape game of bekijk ons complete overzicht van bedrijfsuitjes eindhoven