Escape the bomb: dé hit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven!

Door het uitvoeren van opdrachten, het oplossen van raadsels en puzzels, redden jullie Eindhoven van de ondergang tijdens jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Organiseer je een bedrijfsuitje in Eindhoven? Dan zoek je een leuke activiteit waarin teambuilding centraal staat maar daarnaast is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat de activiteit een hoog amusementsgehalte heeft. Deze 2 elementen staan centraal bij de game Escape the bomb!

Bij Escape the bomb worden jullie ontvangen op een duistere locatie in het centrum van Eindhoven. Op deze plek heeft een maniak een bom geplaatst en het is jullie taak om deze binnen 1 uur onschadelijk te maken! De groep wordt in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden. Door het uitvoeren van opdrachten en het oplossen van puzzels en raadsels komen jullie steeds een stapje dichterbij het onschadelijk maken van de gevreesde bom. Enorm belangrijk hierbij is dat het team goed samenwerkt, duidelijk met elkaar communiceert en out of the box kan denken: dus teambuilding ten top!

Het team dat uiteindelijk als eerste de bom onschadelijk maakt, wint het spel en zal rijkelijk beloond worden!

Met de hype rond de escape rooms is ook escape the bomb een enorm populaire activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven. Het grote voordeel bij dit spel t.o.v. de escape rooms is dat het toegankelijk is voor grote groepen én het spel kan op iedere locatie gespeeld worden. Dus willen jullie deze game graag spelen in jullie bedrijfspand of op locatie? Dan is dat ook mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Meer informatie vind je hier: Escape the bomb bedrijfsuitje Eindhoven