Kies het moorddiner voor een bloedstollend bedrijfsuitje in Eindhoven!

Tijdens het moorddiner zetten jij en je team alles op alles om een gruwelijke moord op te lossen

Ben je op zoek naar een avondvullend programma vol gezelligheid, lekker eten en teambuilding voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Dan is het moorddiner zeker een goed idee!

De groep wordt in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden in het oplossen van een gruwelijke moordzaak. Wie heeft de moord gepleegd, waarmee en wat was de moordlocatie? Dat zijn de vragen waar jullie tijdens het moorddiner de antwoorden op gaan vinden. Door het uitvoeren van opdrachten kunnen jullie hints verdienen. Met de hints kunnen jullie mogelijke verdachten, moordwapens en moordlocaties wegstrepen. Aan het eind van het spel wordt aan de teams gevraagd wie of wat volgens hen de dader, moordwapen en moordlocatie is. Enkel het team dat deze combinatie juist heeft, wint het spel en zal rijkelijk worden beloond!

Het moorddiner wordt verzorgd in een aparte ruimte bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven. Het programma ziet er als volgt uit (starttijd in overleg):

17.00 – 17.45 uur uitleg + moordspel deel 1
17.45 – 18.30 uur voorgerecht
18.30 – 19.15 uur moordspel deel 2
19.15 – 20.15 uur hoofdgerecht
20.15 – 21.00 uur moordspel deel 3 + prijsuitreiking
21.00 – 21.30 uur nagerecht

Heb je interesse in een avond vol spanning, teambuilding en gezelligheid voor jullie bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander zakelijk uitje in Eindhoven? Kies dan het moorddiner! Meer informatie vind je hier: moorddiner bedrijfsuitje Eindhoven