Eindejaarsuitje in Eindhoven

quiz bedrijfsuitje eindhovenVele activiteiten vol teambuilding en fun voor een te gek eindejaarsuitje in Eindhoven!

November staat voor de deur. Hoewel het nu nog heerlijk weer is, is de winter echt in aantocht en is het jaar alweer bijna voorbij. In deze periode van het jaar kiezen bedrijven vaak voor een bedrijfsuitje om het jaar samen met de collega’s op een gezellige manier af te sluiten. BE events biedt voor deze gelegenheid vele activiteiten welke uitermate geschikt zijn als invulling voor jullie eindejaarsuitje in Eindhoven.

Naast de vele outdoor citygames biedt BE events ook diverse binnen activiteiten zoals diverse quizzen en games. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de Ik hou van Holland quiz, Minute to win it, Ranking the company of de Ik hou van Kerst quiz. Een en al gezelligheid en absoluut goed voor de teambuilding! Deze activiteiten zijn tevens te combineren met een heerlijk 3-gangen diner in een leuk restaurant in het centrum van Eindhoven. Ook het cocktails en tapas arrangement is een populaire activiteit in deze maanden. Samen met je collega’s maken jullie zelf heerlijke cocktails terwijl jullie genieten van een 3-gangen tapasdiner.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie eindejaarsuitje in Eindhoven? Bekijk dan ons complete overzicht van bedrijfsuitjes eindhoven en neem contact met ons op, wij helpen je graag!