Citygames voor een outdoor bedrijfsuitje in Eindhoven

De zomer is in aantocht, kies daarom voor een citygame voor een te gek outdoor bedrijfsuitje in Eindhoven!

Eindelijk lijkt de lente eraan te komen, iedereen heeft zin om weer lekker buiten te zijn en de vraag naar outdoor bedrijfsuitjes stijgt direct! Speciaal voor dit heerlijke lente weer zetten wij onze top 3 van citygames op een rijtje welke ideaal zijn voor een outdoor bedrijfsuitje in Eindhoven.

1. Escape game Eindhoven
Deze citygame is afgeleid van de populaire escape rooms met als grote verschil dat deze game outdoor wordt gespeeld en jullie dus niet worden opgesloten in een kamer. In het centrum van Eindhoven is een bom geplaatst en jullie krijgen 1 uur de tijd om deze te vinden en onschadelijk te maken. Door het oplossen van puzzels, mysteries en raadsels komen jullie een stapje dichterbij de locatie van de bomb. Ideaal voor een spannend en outdoor bedrijfsuitje!

2. Crazy 88 Eindhoven
Deze citygame is ideaal voor een knotsgek outdoor bedrijfsuitje in Eindhoven. Jullie groep wordt in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan spelen. Ieder team ontvangt van ons een tasje met daarin 88 gekke opdrachten en een fotocamera. Jullie krijgen 1,5 uur op de klok om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en op camera vast te leggen. Het team dat binnen de tijd de meeste opdrachten uitvoert, wint het spel!

3. Wie is de Mol Eindhoven
Deze citygame is al jaren een favoriet onder onze gasten! De groep wordt in teams verdeeld welke tegen elkaar gaan strijden in verschillende opdrachten om zo mollengeld te verdienen. Het team dat aan het eind van het spel het meeste mollengeld heeft verdiend, wint het spel! Maar in ieder team bevindt zich een mol, een saboteur, wiens taak het is alle opdrachten van zijn team tegen te werken zonder dat ze het merken. Dit levert hilarische taferelen op. Hoe dit werkt? Boek deze citygame en ontdek het zelf!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een outdoor bedrijfsuitje in Eindhoven? Meer informatie vind je hier: citygames bedrijfsuitje Eindhoven