Bedrijfsuitje Eindhoven

Top 10 bedrijfsuitje Eindhoven

Aan jou de eervolle taak om dit jaar jullie bedrijfsuitje in Eindhoven te organiseren en uiteraard wil jij je collega’s graag verrassen met een echt originele activiteit. Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. BE events organiseert namelijk ruim 40 verschillende activiteiten en biedt daarmee een ruime keuze voor jullie personeelsuitje! Willen jullie graag een actief bedrijfsuitje of toch liever een creatief personeelsuitje? Samen gezellig quizzen of een compleet dagarrangement? Goed nieuws: BE events biedt dit allemaal! Om het jullie iets makkelijker te maken hebben we hieronder de top 10 van bedrijfsuitjes in Eindhoven voor je opgemaakt.

1. Ik hou van Holland dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
Gezellig met je collega’s samen quizzen over ons eigen kikkerlandje: een feest van herkenning! De quiz wordt tussen de gangen door gespeeld en daarmee is het een avondvullend programma.

2. Escape the bomb bedrijfsuitje Eindhoven
Een indoor escape game waarbij jullie in teams gaan strijden om binnen 1 uur een bom onschadelijk te maken. Voor een spannend en zenuwslopend personeelsuitje!

3. Wie is de mol bedrijfsuitje Eindhoven
Al jaren een populaire teambuilding activiteit voor een te gek bedrijfsuitje in Eindhoven! In teams voeren jullie opdrachten uit en verdienen geld maar 1 collega’s is de mol en saboteert de opdracht. Ontdek jij wie bij jullie de mol is?

4. Lipdub maken bedrijfsuitje Eindhoven
Samen met je collega’s maken jullie een eigen videoclip. Eerst bedenken jullie het script en daarna is het showtime. Bereid je voor op een uitbundig en muzikaal bedrijfsuitje in Eindhoven!

5. Ranking the company bedrijfsuitje Eindhoven
Een activiteit waarbij je je collega’s beter leert kennen? Bij deze game leveren jullie zelf de input dus persoonlijker wordt het niet. Teambuilding op een informele en gezellige manier.

6. Citygame The Phone bedrijfsuitje Eindhoven
Tringg.. Een telefoon gaat over en 1 collega beantwoordt deze: het spel is gestart! In teams krijgen jullie opdrachten door via een mysterieuze host. Welk team opent als eerste de kluis en gaat er met de winst vandoor?

7. Cocktails en tapas arrangement bedrijfsuitje Eindhoven
Een avondvullend programma waarbij jullie genieten van een 3 gangen tapas proeverij. Tussen de gangen door shaken jullie heerlijke cocktails en er is natuurlijk genoeg tijd om deze ook lekker op te drinken.

8. Crazy 88 bedrijfsuitje Eindhoven
Kies crazy 88 voor een knotsgek bedrijfsuitje in Eindhoven! Samen met je collega’s beleef je de gekste dingen en alles wordt vastgelegd op camera: een leuke herinnering aan een gezellige teamdag!

9. Jongens tegen de meiden bedrijfsuitje Eindhoven
Samen met je collega’s spelen jullie de ultieme battle of the sexes! Jullie gaan nu voor eens en altijd uitzoeken wat het sterke geslacht is. Let the games begin!

10. Workshop action painting bedrijfsuitje Eindhoven
Ga voor een actief en creatief personeelsuitje met de workshop action painting. Al gooiend, smijtend en rollend met verf maken jullie een geweldig kunstwerk voor thuis of op kantoor!

quiz bedrijfsuitje eindhoven

Voor een compleet overzicht van onze activiteiten, ga naar bedrijfsuitje Eindhoven